Louisiana Burger

Louisiana Burger
Louisiana Burger to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1179 kalorii, 58g białka, oraz 87g tłuszczu. Za 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sól i pieprz, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 226 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest niesamowity. Louisiana Burger, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę, ostry sos, korniszony, zieloną cebulę i pietruszkę i dopraw solą i pieprzem do smaku. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
KorniszonyKorniszony
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
W małej misce wymieszaj paprykę, pieprz, sól, tymianek, czosnek w proszku, cebulę w proszku i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Uformuj mięso w placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Posmaruj olejem, dopraw obie strony solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Posyp 1 stronę każdego pasztecika mieszanką przypraw, upewniając się, że przyprawy wcierasz w mięso, a następnie skrop olejem przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podgrzej 2 łyżki oleju na żeliwnej patelni na ruszcie grilla, aż zacznie migotać. Jeśli używasz żeliwnej patelni, umieść burgera na patelni i gotuj, aż lekko się zwęglą, a przyprawy utworzą skórkę, około 1 1/2 minuty (uważaj, aby nie przypalić przypraw.) Odwróć burgera, zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie do pożądanego wysmażenia. Jeśli używasz grilla, grilluj hamburgery na ruszcie grilla przez mniej więcej taki sam czas. Posyp każdego burgera 2 plasterkami sera w ciągu ostatnich 30 sekund gotowania, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Połóż hamburgery na bułkach, polej szynką, cebulą i sosem majonezowym i chipsami ziemniaczanymi. Użyj szpikulca, aby trzymać burgera razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger działa naprawdę dobrze z Merlot, Malbec i Zinfandel. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Cotarella Sodale Merlot. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Cotarella Sodale Merlot
Cotarella Sodale Merlot
Ciemnofioletowy kolor, Sodale jest redolant z atramentowymi czarnymi owocami, słodka przyprawa, i minerał - z których wszystkie są splecione ze sobą z pewną finezją, która nazywa swojego szanowanego kuzyna, Montiano, na myśl. Na podniebieniu wino jest soczyste, ale strukturalne z obfitą taniną, która jest wypolerowana i elastyczna w konsystencji. Zrównoważone wykończenie średniej długości błaga o kolejny łyk i sprawia, że Sodale jest niezastąpionym codziennym pijącym.Połącz Sodale z kolacją w połowie tygodnia, lub bardziej starannie skoordynowany romans. Faszerowany grzyb portobello, wolno gotowany sos boloński lub smażony stek z muszli z frytkami i redukcją czerwonego wina pięknie komponowałyby się z Sodale.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn