Louisiana Burger

Louisiana Burger
Louisiana Burger to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1179 kalorii, 58g białka, oraz 87g tłuszczu. Za 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sól i pieprz, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 226 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest niesamowity. Louisiana Burger, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę, ostry sos, korniszony, zieloną cebulę i pietruszkę i dopraw solą i pieprzem do smaku. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
KorniszonyKorniszony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
W małej misce wymieszaj paprykę, pieprz, sól, tymianek, czosnek w proszku, cebulę w proszku i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Uformuj mięso w placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Posmaruj olejem, dopraw obie strony solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Posyp 1 stronę każdego pasztecika mieszanką przypraw, upewniając się, że przyprawy wcierasz w mięso, a następnie skrop olejem przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podgrzej 2 łyżki oleju na żeliwnej patelni na ruszcie grilla, aż zacznie migotać. Jeśli używasz żeliwnej patelni, umieść burgera na patelni i gotuj, aż lekko się zwęglą, a przyprawy utworzą skórkę, około 1 1/2 minuty (uważaj, aby nie przypalić przypraw.) Odwróć burgera, zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie do pożądanego wysmażenia. Jeśli używasz grilla, grilluj hamburgery na ruszcie grilla przez mniej więcej taki sam czas. Posyp każdego burgera 2 plasterkami sera w ciągu ostatnich 30 sekund gotowania, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Połóż hamburgery na bułkach, polej szynką, cebulą i sosem majonezowym i chipsami ziemniaczanymi. Użyj szpikulca, aby trzymać burgera razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger działa naprawdę dobrze z Merlot, Malbec i Zinfandel. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Cotarella Sodale Merlot. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Cotarella Sodale Merlot
Cotarella Sodale Merlot
Ciemnofioletowy kolor, Sodale jest redolant z atramentowymi czarnymi owocami, słodka przyprawa, i minerał - z których wszystkie są splecione ze sobą z pewną finezją, która nazywa swojego szanowanego kuzyna, Montiano, na myśl. Na podniebieniu wino jest soczyste, ale strukturalne z obfitą taniną, która jest wypolerowana i elastyczna w konsystencji. Zrównoważone wykończenie średniej długości błaga o kolejny łyk i sprawia, że Sodale jest niezastąpionym codziennym pijącym.Połącz Sodale z kolacją w połowie tygodnia, lub bardziej starannie skoordynowany romans. Faszerowany grzyb portobello, wolno gotowany sos boloński lub smażony stek z muszli z frytkami i redukcją czerwonego wina pięknie komponowałyby się z Sodale.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn