Louisiana Burger
Louisiana Burger to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1179 kalorii, 58g białka, oraz 87g tłuszczu. Za 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sól i pieprz, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 226 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest niesamowity. Louisiana Burger, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę, ostry sos, korniszony, zieloną cebulę i pietruszkę i dopraw solą i pieprzem do smaku. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
W małej misce wymieszaj paprykę, pieprz, sól, tymianek, czosnek w proszku, cebulę w proszku i cayenne.
Posmaruj olejem, dopraw obie strony solą.
Posyp 1 stronę każdego pasztecika mieszanką przypraw, upewniając się, że przyprawy wcierasz w mięso, a następnie skrop olejem przed grillowaniem.
Rozgrzej grill do wysokiej.
Podgrzej 2 łyżki oleju na żeliwnej patelni na ruszcie grilla, aż zacznie migotać. Jeśli używasz żeliwnej patelni, umieść burgera na patelni i gotuj, aż lekko się zwęglą, a przyprawy utworzą skórkę, około 1 1/2 minuty (uważaj, aby nie przypalić przypraw.) Odwróć burgera, zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie do pożądanego wysmażenia. Jeśli używasz grilla, grilluj hamburgery na ruszcie grilla przez mniej więcej taki sam czas. Posyp każdego burgera 2 plasterkami sera w ciągu ostatnich 30 sekund gotowania, aż ser się rozpuści.
Połóż hamburgery na bułkach, polej szynką, cebulą i sosem majonezowym i chipsami ziemniaczanymi. Użyj szpikulca, aby trzymać burgera razem.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burger działa naprawdę dobrze z Merlot, Malbec i Zinfandel. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Cotarella Sodale Merlot. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Cotarella Sodale Merlot]()
Cotarella Sodale Merlot
Ciemnofioletowy kolor, Sodale jest redolant z atramentowymi czarnymi owocami, słodka przyprawa, i minerał - z których wszystkie są splecione ze sobą z pewną finezją, która nazywa swojego szanowanego kuzyna, Montiano, na myśl. Na podniebieniu wino jest soczyste, ale strukturalne z obfitą taniną, która jest wypolerowana i elastyczna w konsystencji. Zrównoważone wykończenie średniej długości błaga o kolejny łyk i sprawia, że Sodale jest niezastąpionym codziennym pijącym.Połącz Sodale z kolacją w połowie tygodnia, lub bardziej starannie skoordynowany romans. Faszerowany grzyb portobello, wolno gotowany sos boloński lub smażony stek z muszli z frytkami i redukcją czerwonego wina pięknie komponowałyby się z Sodale.