Maple Spice Ice Cream to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1304 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, sól morską, cukier klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zdrowe Pumpkin Spice Maple Ice Cream, Ciasto przyprawowe z lukrem z serem klonowym, oraz Babeczki Pumpkin Spice z lukrem serek klonowy.
Instrukcje
1
Połowę fasoli wanilii podziel wzdłuż i zeskrobaj nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2
Wrzucić nasiona, połówki strąków, mleko, śmietanę, przyprawy i brązowy cukier do grubego, średniego rondla. Spalić mieszaninę na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę stromą przez 1 godzinę. Podczas gdy mieszanina jest moczenie, zmniejszyć syrop klonowy o 1/3 na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
4
Połącz żółtka i sól w dużej misce i ubijaj, aby wymieszać. Doprowadzić mieszaninę śmietany z powrotem na wolnym ogniu. Rozcieńczony syrop rozpuścić w gorącej mieszaninie mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Delikatnie ubijając żółtka, skropić gorącą mieszankę kremu / syropu, aby żółtka były stopniowo podgrzewane. Powrót mieszaninę do rondla i gotować na średnim ogniu stale mieszając drewnianą łyżką. Pamiętaj, aby stale zeskrobywać łyżkę na dnie patelni, aby krem nie przypalił się. Krem robi się, gdy lekko zgęstnieje i może równomiernie pokryć tylną część łyżki. Nie pozwól, aby doszło do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Połącz cukier i wodę w średnim rondlu na dużym ogniu i gotuj, aż osiągnie głęboki bursztynowy kolor. Tymczasem przykryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Zdjąć z ognia, wymieszać orzechy włoskie i wylać na rozpyloną blachę do pieczenia.