Lody Karmelowe Słodowane
Słodowane lody karmelowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Karmel w proszku, jajka, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krem Bawarski z mlekiem słodowanym z kawowym karmelem, Gorące karmelowe mleko słodowane, oraz Słodowany Shake Karmelowy.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni, połączyć Karmel w proszku, słodowanego mleka w proszku, i pół na pół. Mieszaj na dużym ogniu, aż utworzą się pęcherzyki na krawędzi patelni (oparzenia, około 180), 5 do 8 minut.
W małej misce, ubić jajka do blend. Następnie ubij około 1/2 szklanki gorącej mieszanki śmietany do jajek. Powrót mieszaniny jaj do patelni i wymieszać na średnim ogniu z elastyczną szpatułką-skrobak, skrobanie dno i boki patelni dokładnie do nawet gotowania, aż krem grubo pokrywa metalową łyżkę (około 190), 8 do 10 minut.
Od razu zagnieżdżcie patelnię w lodowatej wodzie i często mieszajcie krem, aż mieszanina będzie zimna, 10 do 15 minut.
Zimny krem wlać przez drobny sitko do miski, a następnie wlać mieszaninę do maszyny do lodów (1-qt. lub większą pojemność), lub odcedzić bezpośrednio do wytwórcy; pozostałości wyrzucić. Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta, aż mieszanina będzie wystarczająco mocna, aby czerpać, dasher jest trudny do obracania lub maszyna zatrzymuje się.
Podawać delikatnie zamrożone lub zamrozić hermetycznie (patrz poniżej).
Aby zamrozić desery na tyle mocno, że można je zgarnąć na stożek lub przechowywać, przenieść po zamrożeniu do hermetycznego pojemnika i włożyć do zamrażarki na co najmniej 3 godziny lub do 1 tygodnia.
W przypadku zamrożenia lodem i solą, pozostawić zamrożony deser w lodzie i soli do 3 godzin.
Aby uzyskać najlepszy smak i konsystencję, podawaj mrożone desery w ciągu tygodnia. Przy dłuższym staniu rozwijają się lodowate kryształy.