Lody Czekoladowe

Lody Czekoladowe
Lody czekoladowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 138 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz tabliczki czekolady mlecznej, mleko odparowane, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 29%. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać mieszaninę do zamrażarki do 2-litrowej ręcznie obracanej lub elektrycznej zamrażarki. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. Zapakuj zamrażarkę z dodatkowym lodem i solą kamienną i odstaw na co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
LódLód
3
Wskazówka: substytut jaj jest pasteryzowany w celu zabicia szkodliwych bakterii. Może być bezpiecznie stosowany w recepturach, które tradycyjnie wymagają surowych jaj, takich jak lody bez gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
JajkoJajko
LódLód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn