Linguine z cytryną, czosnkiem i grzybami Tymiankowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Linguine z cytryną, czosnkiem i grzybami Tymiankowymi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, kasztan/grzyby cremini, tymianek, aby dać 1 łyżeczkę liści i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine Z Cytryną, Czosnkiem I Tymiankiem, Pieczone grzyby z cytryną i tymiankiem, oraz Zapiekane ziemniaki z szalotką, pieczarkami, pieczonym czosnkiem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki drobno pokroić i włożyć do dużej miski z olejem, solą, mielonym czosnkiem, sokiem z cytryny i skórką oraz wspaniale pachnącymi liśćmi tymianku.
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odcedzić luźno, zachowując trochę wody. Szybko włóż makaron do miski z mieszaniną grzybów.
Wrzucić wszystko razem dobrze, a następnie dodać pietruszkę, ser i pieprz przed rzuceniem ponownie. Jedz z radością w sercu.