Limitowana Edycja Świątecznych Sztuczek
Wakacyjne sztuczki z limitowanej edycji mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 215 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli masz krem, sól, laski cukierków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fauxreos, Ajerkoniak Kokosowy {Rum Edition}, oraz Galaretka kawowa, edycja napojów.
Instrukcje
Aby ciasteczka: za pomocą miksera ręcznego lub stojącego ustawionego na średnią prędkość, śmietanę razem masło, oba cukry, sól proszek do pieczenia, soda oczyszczona, ekstrakt waniliowy i olej z mięty pieprzowej do połączenia. Gdy mikser nadal działa, dodawać żółtka pojedynczo. Po włączeniu wyłączyć mikser i zeskrobać miskę za pomocą gumowej szpatułki.
Włącz mikser do najniższego ustawienia. Wrzuć mąkę i kakao na raz. Mieszanina będzie sztywna. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyłącz mikser. Użyj szpatułki, aby zeskrobać ciasto z miski i lekko ugniatać, tworząc gładką kulkę. Użyj rąk, aby spłaszczyć dysk.Możesz zacząć wałkować ciasto od razu, lub możesz owinąć je plastikiem i przechowywać w lodówce do tygodnia.Jeśli ciasto trzymałeś w lodówce, pozostaw je w temperaturze pokojowej, aby zmiękły przed rozpoczęciem walcowania.
Rozgrzej piekarnik do 350° F. przesiać trochę kakao w proszku na blacie (używając kakao zamiast mąki daje Faux Reos ich wyjątkowo ciemny kolor). Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do grubości 1/8" (tak grube jak 3 dimes, ułożone w stos).Po zakończeniu wsuń metalową szpatułkę między ciasto i blat, aby się poluzować. Zapobiegnie to przyklejaniu się Plików cookie.2-calowy Okrągły frez sprawia, że idealnie "Oreos", ale używaj dowolnego noża.
Wytnij ciasteczka i użyj metalowej szpatułki, aby podnieść i przenieść do arkusza cookie.Ułóż pliki cookie na nieprzetworzonym arkuszu plików cookie. (Jeśli arkusz ciastek jest zwinięty lub nierówny, najpierw ułóż papier pergaminowy.) Ciasteczka nie rozprzestrzeniają się podczas pieczenia, więc mogą być ułożone dość blisko siebie. Odłóż prześcieradła.
Zbierz, ugniataj i ponownie zwijaj pozostałe resztki ciasta, podobnie krojąc i układając na ciastku sheet.To ułóż wzór na ciastkach, resztę ciasta umieść w misce do mieszania.
Wymieszać mikserem ręcznym lub stojącym i dodać około 1 łyżeczki gorącej wody. Kontynuuj dodawanie gorącej wody, łyżeczki na raz, aż ciasto przerzedzi się w pastę. Zawsze możesz dodać więcej płynu, ale nie możesz go zabrać.
Dodać powoli i niech każdy dodatek wymieszać w pełni przed dodaniem więcej. Gdy mieszanina osiągnie konsystencję przypominającą lukier, użyj szpatułki, aby ją zeskrobać.
Przenieś do worka z rurkami wyposażonego w bardzo małą końcówkę lub wytrzymałej Torby Ziploc z maleńką dziurką w rogu.Wakacyjne Oreos mają zimowe wzory, takie jak płatki śniegu i łyżwy.
Po udekorowaniu ciasteczek piecz przez około 12 minut lub do momentu, aż będą dość twarde w dotyku. Jeśli piekarnik ma nierównomierny element grzejny, obróć arkusze ciastek po sześciu minutach. Po upieczeniu ciasteczek dokładnie schłodzić, bezpośrednio na regale chłodzącym.
Aby nadzienie: mikserem ręcznym lub stojącym, śmietaną razem skracającą / masło, cukrem pudrem, wanilią i solą. Krem na średniej prędkości przez pięć minut; użyj gumowej szpatułki, aby okresowo zeskrobać miskę. Długi czas mieszania napowietrza nadzienie, dzięki czemu jest szczególnie białe i mniej ziarniste.Za pomocą szpatułki przełóż połowę nadzienia do małej torebki z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę. Alternatywnie możesz użyć worka Ziploc z odciętym rogiem jako prowizorycznej torby na ciasto.
Dodaj olejek miętowy i barwnik spożywczy do pozostałej mieszaniny i ubijaj, aż będzie równomiernie zabarwiony(lub nie! Wygląda naprawdę ładnie trochę wirowane i nierówne). Podobnie przenieść tę mieszaninę do worka rurowego.
Aby złożyć ciasteczka: Odwróć połowę wafli do góry nogami. Na każdą z nich wymieszaj wir nadzienia waniliowego, jakbyś robił symbol yin-yang. Po tym, rura na drugiej połowie z miętą pieprzową. Aby zakończyć, posyp każde ciastko obficie zmiażdżonymi kawałkami trzciny cukrowej, a następnie udekoruj pozostałymi waflami. Naciskaj palcami, stosując bardzo równomierny nacisk, aby nadzienie równomiernie rozłożyło się na ciastku.
Przenieść ciasteczka do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. To kluczowe. Po ubijaniu nadzienia będzie dość miękkie. Schładzając, utwardzi nadzienie, przywróci mu odpowiednią konsystencję i połączy je z waflami. Jeśli planujesz zanurzyć ciasteczka, przechowuj je w zamrażarce do czasu potrzebnego (zanurzenie ich na zimno pomaga pokryć je grubszą warstwą ganache).
Aby biała czekolada: na małej patelni z sosem, przynieś śmietanę na wolnym ogniu. Wyłączyć ogień i rozpocząć dodawanie białej czekolady trochę na raz, podczas ubijania. Kontynuuj ubijanie, aż biała czekolada całkowicie się rozpuści. Jeśli mieszanina staje się zbyt gęsta lub zbyt chłodna i wydaje się, że biała czekolada przestała się topić, włącz ciepło do niskiego poziomu i ubijaj, aż się stopi.
Przenieś tę mieszankę białej czekolady do najmniejszej miski, która ją pomieści. (Tworzy to większą głębokość, ułatwiając zanurzanie.)
Niech biała czekolada stoi, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec tworzeniu się skóry, aż nie będzie już gorąca. Powinna dotyczyć temperatury ciała.
Dip ciasteczka: mają pergamin wyłożone blachy pan stojących w pobliżu.Upuść jedno ciastko na środek miski. Użyj widelca, aby całkowicie go zanurzyć. Podnieś go z ganache i dotknij widelcem o krawędź miski dość mocno, aby zachęcić nadmiar ganache do kapania. Przeciągnij dno cookie przez krawędź miski, aby zeskrobać nadmiar z dołu i przenieść do pergaminu wyłożonej patelni.Kontynuuj zanurzanie wszystkich ciastek; jeśli ganache stanie się zbyt gęsty, mikrofaluj przez zaledwie 10 sekund i mieszaj widelcem, aby przywrócić płynność, następnie kontynuuj zanurzanie.Przechowywać w lodówce przez około 20 minut, aż ganache ustąpi. Zanurz ciasteczka po raz drugi, podgrzewając miskę ganache w kuchence mikrofalowej w razie potrzeby. Zanieś ciastka do lodówki, żeby się nastawiły, a potem? Wcinaj.Zanurzone ciasteczka przechowuj w lodówce przez kilka dni. Niezłożone ciasteczka będą trwać, w lodówce, około dwóch tygodni.