Lima Bean Mash
Lima Bean Mash jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 57 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki z cytryny, sok z cytryny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Podobne przepisy to Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (Lima bean) i squash w mleku kokosowym, Dip Z Fasoli Lima, oraz Lima Bean Bisque.
Instrukcje
Połącz fasolkę lima, czosnek, sól koszerną i 1 szklankę wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 15 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
Odcedzić, zastrzegając 1/4 szklanki płynu.
Proces Lima mieszanki fasoli, zastrzeżone ciecz, oliwa z oliwek, i pozostałe składniki w robocie kuchennym 30 sekund lub do gładkiej. Przykryć i schłodzić od 30 minut do 1 godziny. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.