Letnie Warzywa Nadziewane Bulgurem

Letnie Warzywa Nadziewane Bulgurem
Letnie warzywa Nadziewane bulgurem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pszenicę bulgur, paprykę, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Warzywa faszerowane bakłażanem i bulgurem, Włoskie Nadziewane Letnie Warzywa, oraz Letnia Sałatka Bulgur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieścić bulgur w żaroodpornej misce. Na patelni z sosem doprowadzić bulion z kurczaka i 1 1/2 szklanki wody do wrzenia. Gdy płyn dojdzie do wrzenia, zalej bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
BulgurBulgur
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić, aż bulgur wchłonie płyn, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1
Odciąć górną trzecią paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
2
Usunąć nasiona i żeberka pozostawiając "kubek" na farsz. Mięso pokroić w kostkę od góry 1/3 i zachować.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
NasionaNasiona
żeberkażeberka
3
Wytnij 1/3 cukinii wzdłuż, aby odsłonić nasiona. Zbierz nasiona, aby stworzyć Łódź. Kostkę Pozostałe 1/3 sztuk. Pokrój pomidory na pół i zgarnij nasiona, aby stworzyć filiżankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
NasionaNasiona
4
W dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać posiekaną cebulę i pocić, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodaj zarezerwowane posiekaną paprykę, Kabaczek, grzyby i czosnek na patelnię. Warzywa doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ugotowane warzywa odcedzić w razie potrzeby i dodać do ugotowanego bulguru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur GotowanyBulgur Gotowany
WarzywaWarzywa
8
Posypać solą i pieprzem wewnątrz kubków warzywnych. Warzywa nadziewać mieszanką bulgur, wstawić do płytkiego naczynia do pieczenia, przykryć folią i piec 45 minut. Odsączyć i posypać startym parmezanem, następnie piec przez dodatkowe 10 minut lub do momentu, aż ser będzie brązowy i roztopi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
BulgurBulgur
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn