Letnie Kebaby Wegetariańskie
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, mielony kminek, dynię Chayote i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Letnie kebaby Wegetariańskie ze świeżą kukurydzą, Grillowane Kebaby Wegetariańskie, oraz Swordfish And Veggie Kebabs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Starannie ułóż przygotowane warzywa na szaszłykach i połóż je na blasze do pieczenia.
Połączyć oliwę z oliwek, sól, pieprz, kminek, papryka, agawa i sok z cytryny w małej misce.
Posmaruj marynatę na kebabach i pozwól marynować przez 15 minut.
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu.
Umieść szaszłyki na grillu i gotuj ze wszystkich stron, w sumie około 6 minut. Ułóż szaszłyki na półmisku i podawaj.