Letnie Jagodowe Ciasto Sernikowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 25. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zimną bitą polewę, żelatynę o Smaku Truskawkowym, gotową do użycia skórkę z krakersów graham i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić śmietankowy ser i cukier z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata; rozprowadzić na dnie skorupy.
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj lód; mieszaj do rozpuszczenia.
Odstawić 5 min. lub aż lekko zgęstnieje. W międzyczasie ułóż jagody w jednej warstwie na środku ciasta; otocz truskawkami.
Wlać żelatynę na owoce. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Podawać z pozostałym chłodnym batem.