Letnie Biscotti
Letnie biszkopty wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz białko, masło, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Summer Celebration Lemonade Biscotti, Najprostszy Letni Squash, oraz Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością 2 minut, aż dobrze wymieszane.
Dodaj jajko i białko jaja, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, mieszając aż do wymieszania. Wymieszać 1/4 szklanki chipsów i orzechów pekan (ciasto będzie lepkie). Przykryć i schłodzić 30 minut.
Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię. Z mąką ręce, kształt ciasta w 9 x 4 cala dziennika; pat do 1/2-cala grubości.
Kłodę umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut.
Wyjąć dziennik z patelni; schłodzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokroić kłodę poprzecznie na 18 (1/2 cala grubości) plastry.
Miejsce, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Piec w 325 przez 15 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Miejsce pozostałe 1/4 szklanki białej czekolady chipsy w szklance miary; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund lub po prostu do stopienia.
Dodaj pół na pół bez tłuszczu; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.