Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Letnia sałatka z melona z Fetanem i miętą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól morską, rukolę, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z melona i ogórka z fetą, czarnym pieprzem i miętą, Świętuj lato sałatką arbuzową z miętą i fetą, oraz Letnia sałatka z melona Cous Cous z awokado, winogronami i miętą.
Instrukcje
1
Umieść melona i pomidory na dużym talerzu lub pojedynczych talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Melon
2
Posypać serem i rukolą równomiernie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Sos żurawinowy, Do Podania
3
Skropić oliwą z oliwek i octem, posypać miętą. Doprawić solą morską i pieprzem.