Letni Ogród Bez Skorupy Quiche

Letni Ogród Bez Skorupy Quiche
Quiche bez skorupy w ogrodzie letnim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 211 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 245 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, jajka, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Spróbuj Letni Ogród Bez Skorupy Quiche, Ogród Warzyw Crustless Quiche, oraz Quiche Bez Skorupy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 9-calowe naczynie z ciasta z 1 łyżeczką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż czosnek będzie pachnący, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać jarmuż, sól, i pieprz; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zwiędnie, o 5 protokół. Wymieszać pomidora i marchewki do mieszaniny jarmużu; gotować przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
JarmużJarmuż
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Jajka i mleko ubić razem w misce. Ser cheddar wymieszać, mieszaninę jarmużu i natkę pietruszki do mieszaniny jaj; wlać do przygotowanego naczynia ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
JarmużJarmuż
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż quiche zostanie ustawione na środku i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 50 minut. Schłodzić w naczyniu na ciasto przez 2 do 3 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn