Przepis Summer Berry Trifle może zaspokoić szkockie pragnienie w okolicy 1 godzina i 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 40 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz zimną bitą polewę, serek philadelphia, kostki lodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Summer Berry Waffle Trifle, Letni Pudding Jagodowy Trifle, oraz Jagodowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać pozostałe mleko i suchy budyń wymieszać; ubić 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
7
Umieść połowę kostek ciasta w dużej misce do serwowania; top z pół mieszanki budyniu. Przykryć warstwami mieszaniny żelatyny, pozostałymi kostkami ciasta i pozostałą mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.