Lemon Verbena Crème Brûlée

Lemon Verbena Crème Brûlée
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Lemon Verbena Crème Brûlée. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 5G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 92 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, żółtka jaj, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej, oraz Lemon Crème Brûlée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 8 indywidualnych (1/2-cup) naczynia flan lub ramekins w 2-calowym głębokim naczyniu do pieczenia lub patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Śmietanę i kolejne 4 składniki połączyć w ciężkim rondlu. Wymieszać na średnim ogniu 5 minut lub aż cukier się rozpuści i mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu. Przykryj patelnię, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj delikatnie 10 minut, aby tchnąć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Żółtka ubić w dużej misce, aż będą gładkie. Przecedzić mieszaninę śmietany do dużej miarki. Stopniowo ubij gorącą śmietanę na żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Mieszankę równomiernie wlać do przygotowanych naczyń do pieczenia.
5
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni, aby dotrzeć do połowy boków ramekinów. Ostrożnie umieścić patelnię w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Piec w 325 przez 30 do 35 minut lub aż krem jest prawie ustawiony w Centrum, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Wyjąć flan naczynia z gorącej wody i ostudzić 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Posypać 1 1/2 łyżki jasnobrązowego cukru równomiernie na powierzchni każdego kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
9
Miejsce ramekins na blasze do pieczenia, i broil 5 1/2 cali od ciepła 3 minut lub aż cukier topi. Schłodzić na stojakach z drutu, aby cukier utwardził się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn