Lemon Pork Scaloppine
Lemon Pork Scaloppine może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, polędwicę wieprzową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Dziś Kolacja: Scaloppine wieprzowy z cytryną, kaparami i posiekaną rukolą, Skalopina Wieprzowa, oraz Skalopina Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Pokrój polędwicę w plasterki o grubości 1/2 cala; umieść plasterki między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i funt do grubości 1/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połącz mąkę, sól i pieprz w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj plasterki wieprzowiny. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż wieprzowina zostanie pokryta.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; dodać 1 łyżeczkę oleju, i umieścić na średnim ogniu, aż gorące.
Dodaj połowę plasterków wieprzowych; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Przenieść na talerz do serwowania; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 1 łyżeczką oleju i plasterkami wieprzowiny; wyjmij patelnię z ognia.
Dodaj sok z cytryny, woda, i kapary na patelni; doprowadzić tylko do wrzenia.
Wlać mieszaninę na plastry wieprzowiny; posypać natką pietruszki.