Lawiny Błotne Wiśniowo-Orzechowe
Lawiny błotne wiśniowo-orzechowe mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 60 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz mąkę, słodko-gorzką czekoladę, pistacje i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Lawiny Błotne Wiśniowo-Orzechowe, Wiśniowo-orzechowe lawiny błota Jacques ' a Torresa, oraz Lawiny Błotne Mississippi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać orzechy laskowe na talerzu ciasta przez 12 minut, aż Skórki blister.
Przełożyć na ręcznik i przetrzeć, aby usunąć skórki. Grubo posiekać orzechy.
W dużej misce ustawionej na patelni gotującej się wody, stopić 1 funt słodko-gorzkiej czekolady ze wszystkimi niesłodzonych czekolady.
Niech ostygnie całkowicie.
W małej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubij masło ze średnią prędkością, aż będzie kremowe. Beat w cukrze do sandy. Ubić jajka, następnie ubić roztopioną czekoladę. Przy niskiej prędkości ubić suche składniki. Złożyć w pistacje, wiśnie, orzechy laskowe i pozostałe słodko-gorzkie czekolady.
Dla każdego ciastka, miarka 2 łyżki ciasta na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i toczyć w piłkę; przestrzeń je około 1 1/2 cala od siebie.
Piec w partiach przez 15 minut, tylko do blatów są lekko popękane; przesuń arkusze od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie nawet pieczenia.
Przenieś arkusze do stojaków, aby lekko ostygnąć, a następnie przenieś ciasteczka do stojaka.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.