Lasagne Rolls
Lasagne Rolls może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 148 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, makaron lasagne, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Lasagne Rolls, Lasagne Rolls, oraz Lasagne Rolls.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Aby zrobić sos: roztopić masło w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i ubijać przez 3 minuty.
Trzepaczka do mleka. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Ubić sos, aż dojdzie do duszenia i jest gęsty i gładki, o 3 protokół.
Sól, pieprz i gałkę muszkatołową ubić w sosie beszamelowym.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Ubić ricottę, szpinak, 1 szklankę parmezanu, prosciutto, jajko, sól i pieprz w średniej misce do wymieszania.
Dodaj łyżkę lub 2 oleju do dużego garnka wrzącej osolonej wody. Gotować makaron, aż tylko miękkie, ale nadal twarde do gryzienia.
Drenaż. Ułóż makaron w jednej warstwie na blasze do pieczenia, aby zapobiec ich przywieraniu.
Masło 13-na-9-na-2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Wylać sos beszamelowy na dno przygotowanego naczynia.
Rozłóż 4 makaron lasagne na powierzchni roboczej, a następnie rozłóż dużą łyżkę (około 3 łyżki stołowe) mieszanki ricotta równomiernie na każdym makaronu. Zaczynając od 1 końca, zwijaj każdy makaron jak galaretkę.
Połóż lasagne rolls seam stronie w dół, bez dotykania, na szczycie sosu beszamelowego w naczyniu. Powtórz z pozostałym makaronem i mieszanką ricotty. Łyżka 1 filiżanka sosu marinara na rolkach lasagne.
Posypać mozzarellą i pozostałe 2 łyżki parmezanu na rolkach lasagne. Przykryć szczelnie folią.
Piec do ogrzania i pęcherzyki sos, o 20 protokół. Odkryć i piec, aż ser na wierzchu staje się złoty, o 15 minut dłużej.
Odstawić na 10 minut. Tymczasem, podgrzać pozostały sos marinara w dużym rondlu na średnim ogniu, aż gorące, i służyć obok.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.