Kwitnąca Cebula Vidalia
Kwitnąca cebula Vidalian może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1902 kalorie, 30g białka, oraz 133g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ketchup, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to ognisko pieczony kurczak z kwitnącą cebulą i koperkiem, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy.
Instrukcje
Mąkę, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu czarnego, 1 łyżeczkę pieprzu cayenne i tymianek wymieszać w misce i odstawić.
Jajko i mleko ubić w osobnej misce i odstawić na bok.
"Kwiat" cebulę, odcinając 1 cal od góry cebuli, pozostawiając korzeń nienaruszony. Dodać plastry w cebuli od góry do dołu, 1/2 cala od siebie, upewniając się, aby nie wyciąć korzeni. Delikatnie oddzielić kawałki cebuli, dzięki czemu wygląda jak kwiat. Zanurz kwiat cebuli w mieszaninie mlecznej, upewniając się, aby zwilżyć wszystkie "płatki". Zalać kwiat przyprawioną mąką i delikatnie otrząsnąć nadmiar mąki.
Umieścić cebulę na talerzu i przechowywać w lodówce przez 45 minut.
Wymieszać razem kremowy sos sałatkowy, chrzan, ketchup, papryka, 1/4 łyżeczka soli, 1/4 łyżeczka pieprzu cayenne, oregano, i 1/4 łyżeczka czarnego pieprzu do zanurzenia sos do cebuli.
Rozgrzać olej do smażenia w głębokiej frytkownicy do 350 stopni F (175 stopni C).
Smażyć cebulę na gorącym oleju, aż cebula będzie miękka w środku, i chrupiące złoty brąz na zewnątrz, 10 do 12 protokół.
Odcedzić do góry nogami na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu na kilka minut przed podaniem z sosem.