Kwaśne Jabłkowe Martini
Kwaśne jabłkowe Martini to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ten napój ma 281 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kliny jabłkowe granny smith, cukier cynamonowy, kruszone kostki lodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Jasmine Sour Martini, Grouper gotowany na parze w pergaminie z kwaśnym sosem pomarańczowym i Martini Relish, oraz Opal Jabłko Karmel Jabłko Martini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetrzyj brzegi schłodzonych kieliszków do martini plasterkami jabłka.
Umieścić cukier cynamonowy w Spodku; obrócić Brzeg każdej szklanki w cukier cynamonowy. Dołącz jeden plasterek jabłka na krawędzi każdej szklanki.
Wymieszać wódkę i sznapsa. Połowę shaker Do Koktajli napełnij lodem.
Dodaj połowę mieszanki wódki, przykryj pokrywką i wstrząśnij 10 sekund lub do całkowitego ostygnięcia. Przelej do schłodzonych szklanek. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną wódki.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sznapsa DeKuyper Pucker Sour Apple.