Kwadraty PB & J

Kwadraty PB & J
PB & J kwadraty może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 24 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jeśli masz cukier, orzeszki ziemne, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker MA 260 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kwadraty Szynkowe, Mniam Mniam Kwadraty, oraz Placki owsiane i figowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do gotowania. W dużej misce, miejsce płatki, orzeszki ziemne i rodzynki; wymieszać do wymieszania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
RodzynkiRodzynki
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
2
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzewaj galaretkę, cukier i syrop kukurydziany na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie się gotować. Gotować 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
GalaretkaGalaretka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem orzechowym, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
4
Wlać mieszaninę masła orzechowego na mieszaninę zbóż w misce; mieszać, aż płatki są równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać mieszaninę do patelni. Z masłem z tyłu łyżki, naciśnij mieszaninę na patelni, aż do wyrównania. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Nożem stołowym pokrój mieszankę zbóż na 6 rzędów po 4 rzędy, aby uzyskać 24 batony. Przechowywać w luźno przykrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia15
Magazyn