Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 55 i kosztuje 16 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, parmezan, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kurczak duszony w piekarniku Cacciatore z rozmarynem, Kurczak Cacciatore, oraz Kurczak Cacciatore.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużym płytkim naczyniu do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wymieszać 1/4 szklanki sera i wymieszać w oddzielnym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Dodać kurczaka; włączyć równomiernie płaszcz po obu stronach każdego kawałka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Umieścić na mieszaninie cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
6
Piec 45 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F). Tymczasem gotuj makaron zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
8
Podawać posypane kurczakiem, mieszaniną cukinii i pozostałym serem.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.