Kurczak z musztardą z rukolą i Bok Choy
Kurczak z musztardą z rukolą i Bok Choy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, wodę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Kurczak z musztardą z rukolą i Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj musztardę z wodą, mirinem, 1 łyżeczką soi i 1/2 łyżeczki cukru.
Na patelni żaroodpornej rozgrzej 1 łyżkę oleju. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż złoty, 2 protokół. Flip kurczaka i szczotki z musztardą; przenieść do piekarnika i pieczone przez 8 protokół, lub aż gotowane przez.
Przenieś kurczaka na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut; pokrój. Wytrzyj patelnię.
W międzyczasie, paruj bok choy przez 5 minut.
Odcedzić; osuszyć. Na tej samej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodaj bok choy cut side down i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane, 3 protokół.
Przełożyć na talerz; doprawić solą i pieprzem. Ułóż kurczaka na choy bok.
W misce ubić ocet z pozostałym olejem, sosem sojowym i cukrem; doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić; układać na kurczaka i podawać.