Kurczak z grillowanym ananasem w sosie z zielonego pieprzu i pieczarkami
Kurczak i grillowane Kliny ananasowe z sosem z zielonego pieprzu i pieczarkami to bezglutenowe przystawka. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 487 kalorii, 49g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka pieprzu, limonek, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z grilla z sosem z zielonego pieprzu, Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu, oraz Kurczak w sosie z zielonego pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piersi kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Na talerzu utility ułóż kliny ananasa i wyciśnij na nich sok z limonki.
Wymieszać sól, zmielony czarny pieprz, kminek, oregano, czosnek w proszku i cebula w proszku, aby przyprawa fajita.
Na ananasie posypać przyprawą fajita.
Grilluj kurczaka aż do ugotowania i ananasa, aż Na Zewnątrz zacznie karmelizować.
Podczas gdy kurczak i ananas są grillowanie, umieścić masło i olej w dużej patelni i włączyć ogień do średnio-wysokiej.
Dodać szalotki i grzyby i gotować mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie, o 3 protokół.
Dodaj zielony pieprz i gotować przez 30 sekund.
Dodać musztardę, śmietanę i demi-glace i gotować, mieszając przez 30 sekund.
Łyżka sosu na kurczaka, z ananasem jako akompaniament.
Dekoruj posiekanym szczypiorkiem.