Ten przepis służy 6 i kosztuje 44 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 85 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz chili w proszku, wodę, blanszowane migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zielony Kret w stylu Zacatecas z kurczakiem (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Dziś Kolacja: piersi z kurczaka w imbirowym Krecie (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo), oraz Kurczak w sosie Quick Mole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Wyjąć kurczaka z patelni. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę, pieprz jalapeo, i czosnek na patelni; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala