Kurczak w sosie Kolendrowo-orzechowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 65 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz piersi z kurczaka, cebula, sadzarki prażone orzeszki ziemne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnie Roladki Z Indyka Z Sosem Orzechowym Cilantro, Kotlety wieprzowe z kolendry w sosie Chipotle-orzechowym, oraz Kurczak w sosie kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion Blend, 1/4 szklanki dressing, kolendra, orzechy i chile w blenderze na gładką.
Podgrzać pozostały opatrunek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać kurczaka; gotować 2 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach. Grzyby wymieszać; gotować 5 min. lub do momentu odparowania cieczy, sporadycznie mieszając.
Wymieszać mieszaninę bulionu; przykryć. Gotować 10 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Podawać na ryżu; top z kwaśną śmietaną.