Kurczak W Puszce Piwa

Kurczak z puszki po piwie to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 136 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, mielonego pieprzu, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Kurczak Z Puszki Po Piwie, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu, około 375 stopni F (190 stopni C).
Wymieszać brązowy cukier, chili w proszku, papryka, sucha musztarda, sól, i zmielony czarny pieprz w małej misce.
Umieść do połowy pełną puszkę piwa na środku talerza.
Kurczaka opłucz pod zimną bieżącą wodą. Wyrzucić podroby i szyję z kurczaka; odcedzić i osuszyć. Dopasuj całego kurczaka do puszki piwa z nogami na dole; trzymaj pionowo.
Posypać 1 łyżeczkę mieszanki przypraw do górnej wnęki kurczaka. Piwo może się spienić, gdy przyprawy wpadną do puszki. Pozostałą mieszankę przypraw rozetrzyj na całej powierzchni kurczaka.
Umieść kurczaka, stojąc na puszce, bezpośrednio na rozgrzanym grillu. Zamknij pokrywkę i grilluj kurczaka, aż nie będzie już różowy w kości, a soki będą jasne, około 1 godziny 15 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda, w pobliżu kości powinien odczytać 180 stopni F (82 stopni C).
Wyjmij kurczaka z grilla i wyrzuć puszkę piwa. Przykryj kurczaka podwójną folią aluminiową i pozostaw na 10 minut w ciepłym miejscu przed krojeniem.