Kurczak Teriyaki z pieczoną szalotką

Kurczak Teriyaki z pieczoną szalotką
Kurczak Teriyaki z pieczoną szalotką może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 595 kalorii, 38g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, zielenie szalotki, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany faszerowany stek z szalotki, imbiru i glazury Teriyaki, Pieczone udka z kurczaka, ziemniaki i szalotki z winegretem ziołowym, oraz Grillowany Łosoś Z Domowym Sosem Teriyaki I Grillowanymi Szalotkami dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn