Kurczak Szwajcarski
Kurczak szwajcarski wymaga około 55 minut od początku do końca. To danie główne ma 486 kalorii, 37g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, piersi z kurczaka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ham ' N ' Swiss Chicken, Kurczak z szynką i Szwajcarką, oraz Kurczak Szwajcarski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W naczyniu do pieczenia 9x13 cali, warstwa piersi z kurczaka, zupa i woda. Na wierzchu każdej piersi kromką szwajcarskiego sera, a następnie na wierzchu bułką tartą.
Masło lub margarynę pokroić w płatki i ułożyć na wierzchu zapiekanki.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.