Kurczak Spedini

Kurczak Spedini
Przepis na kurczaka Spedini można zrobić w około 1 godzinę i 30 minut. Za $3.14 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 804 kalorii, 45g białka, oraz 55g tłuszczu. Mieszanka mąki, cebuli, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Spedini wieprzowe z pieczarkami i Bruschettą, I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, oraz I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Dla kurczaka i farszu: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W rondelku podgrzej 1 łyżkę oleju na średnim ogniu przez 2 minuty. Następnie dodaj pomidory i cebulę i wymieszaj. Gotuj tę mieszaninę, aż zmięknie, 4 do 5 minut. Dopraw solą i pieprzem i zakończ mieloną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia, wymieszać i ostudzić.
4
Spuść nadmiar płynu.
5
Pokrój kieszeń w każdej piersi od górnej części obok bębna trzy czwarte do piersi w kierunku czubka. Napełnij każdą kieszeń około 2 łyżkami farszu i poklep płasko, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6
Rozgrzej nadającą się do piekarnika patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Posyp piersi solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Dodaj piersi do patelni, najpierw po stronie skóry i pozostaw do obsmażenia, aż skóra się zrumieni, 2 do 3 minut. Odwróć i gotuj z drugiej strony przez 2 minuty, a następnie wstaw do piekarnika i zakończ na 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Odstaw kurczaka do poszycia; trzymaj olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Ponownie umieść rozgrzaną patelnię z kurczakiem na średnim ogniu i dodaj cebulę. Gotuj, mieszając, aż zmięknie, 3 do 4 minut. Na koniec zmniejsz ogień do małego, dodaj sos pomidorowy i mieszaj do ogrzania przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj makaron, wymieszaj i podgrzej. Sosowanie makaronu powinno zająć od 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Dodaj parmezan i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
4
Makaron porcjować na poszczególne talerze i na wierzch z nadziewaną piersią. Posyp kremem Parmezanowym i skrop oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Udekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6
W rondelku na średnim ogniu dodaj masło i gotuj, aż się rozpuści. Zmniejsz ogień do średniego, dodaj mąkę i gotuj, mieszając, aby uzyskać zasmażkę; gotuj, aż zasmażka uzyska blady blond kolor. Zmniejsz ogień do małego, dodaj mleko i gotuj, mieszając, aż zgęstnieje. Na koniec dodawaj ser do mieszanki mlecznej po jednej filiżance na raz, mieszając, aż cały ser zostanie dodany i dobrze wymieszany. Posmakuj i dopraw solą i pieprzem, a następnie zdejmij z ognia. Kontynuuj mieszanie, aby zapewnić konsystencję i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn