Kurczak smażony w piecu z parmezanem i orzechami piniowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka smażonego w piecu z parmezanem i orzechami piniowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka mielonej mąki kukurydzianej, beztłuszczowej maślanki, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zmieloną mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak Smażony W Piecu Z Parmezanem, Parmezan i pekan Crusted piekarnik smażony kurczak, oraz Pieczony W Piecu Parmezan Crusted Skinless Pierś Z Kurczaka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w mini chopper. Puls do drobno zmielonego.
Mieszankę orzechów, sody oczyszczonej i kolejne 3 składniki (przez ser) połączyć w płytkim naczyniu.
Połączyć maślankę i białko jaja w płytkim naczyniu. Kurczaka zanurzyć w maślance, posypać równomiernie solą i pieprzem. Pogłębiać w mieszaninie mąki.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka; smażyć 3 protokół lub aż rumiane. Odwróć kurczaka.
Umieść patelnię w piekarniku; piec w 425 przez 10 minut lub aż kurczak zostanie wykonany.