Kurczak Po Marokańsku

Kurczak Po Marokańsku
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Marokański kurczak może być wspaniały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 316 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, mielony cynamon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Po Marokańsku, Kurczak Po Marokańsku, oraz Kurczak Po Marokańsku.

Instrukcje

1
Kurczak gotować na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub aż kurczak zostanie wykonany. Wymieszać pozostałe składniki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn