Kurczak Ogł. OSP
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kurczaka generała Tso. Ten bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 7,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 1250 kalorii. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sherry, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kalafior OSP ogł., Kurczak generała OSP, oraz Kurczak generała OSP dla podobnych receptur.
Instrukcje
*** Przygotowanie Kurczaka***.
Zacznij od krojenia piersi kurczaka od szerokiego końca do cienkiego końca. Około 1/4 cala pasków.
Umieścić w woreczku ziplock wraz ze skrobią kukurydzianą i białkami.
Połączyć i wstawić do lodówki na około 1 godzinę.(to zmiękczy kurczaka).
Po 1 godzinie połącz bułkę tartą Panko z płatkami kokosowymi i ułóż w naczyniu zapiekanym.
Umieścić paski kurczaka w naczyniu i pogłębiać do herbu.
Umieść paski na stojaku chłodzącym składając każdy pasek na pół, aby uzyskać kształt "U"(pomoże to lepiej wchłonąć SOS)
Umieść regał chłodzący w zamrażarce podczas przygotowywania sosu.(pomoże to kurczakowi zachować kształt "U", a także lepiej trzymać panierkę).*** Przygotowanie Sosu***.Wisk w misce wszystkie składniki odżywcze z wyjątkiem wody (do dodania później)przykryć i umieścić w lodówce do czasu potrzeby.*** Stir fry Preperation***.Chop deseeded Chiles na kawałki 1/4 cala.
Połączyć z olejem sezamowym i odstawić. Pokrój plastry imbiru w cienkie paski. Zmiażdżyć ząbek czosnku i zmielić. Posiekać zieloną cebulę na kawałki 1/2 do 3/4 cala.
Połączyć i odstawić.*** Smażyć Kurczaka***.
Wyjmij kurczaka z zamrażarki i umieść w rozgrzanej frytkownicy 350 F na 5 minut.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych i odstawić. Zacznij od kroku pierwszego.**Krok Pierwszy.
Umieść Wok na kuchence ustawionej na średni. Wrzucić Chiles i oleju i gotować, aż olej zacznie skwierczeć. Wrzucić czosnek, imbir i zieloną cebulę. Mieszaj przez 1-2 minuty, aż zielona cebula zacznie więdnąć.**Krok Drugi.Teraz wrzucić sos i mieszać, aż sos zacznie bąbelkować.
Dodaj wodę i usuń z ognia.**Krok Trzeci.Wrzucić kurczaka w Wok i mieszać, aż kurczak jest dobrze pokryte. Łyżka kurczaka i sos na łóżku z gotowanego na parze ryżu, lub świeże brokuły na parze i służyć.