Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto

Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka migdałowo-morelowego z miętowym Pesto. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 45g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kozi ser, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto, Rolowane piersi z kurczaka z pesto migdałowo-miętowym i cukinią, oraz Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do Przygotowania Kurczaka
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wytnij szczelinę z jednej strony każdej piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń o długości około 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
4
W małej misce, połączyć 1/4 szklanki migdałów z kozim serem i morelami. Napełnić każdą pierś jedną czwartą mieszanki. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na talerzu połączyć bułkę tartą i pozostałe 1/4 szklanki migdałów. Zanurz każdą pierś w ubitym jajku, a następnie zanurz w mieszaninie bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Rozgrzać olej w dużej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować kurczaka na złoty, 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Przenieść do piekarnika; piec do gotowane przez, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać na gorąco z pesto miętowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Do Przygotowania Miętowego Pesto
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
W robocie kuchennym, połączyć miętę i migdały; proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Przy włączonym silniku stopniowo wlewaj oliwę przez rurę zasilającą. Doprawić solą. Przechowywać w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania. Resztki pesto przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce przez okres do dwóch tygodni; pozostawić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
12
Smak
13
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
14
Na przestrzeni lat redakcja czasopisma wydała ponad dwa tuziny książek.Martha Stewart jest autorką kilkudziesięciu bestsellerowych książek o gotowaniu, zabawie, ogrodnictwie, weselach i dekorowaniu. Jest gospodarzem programu Martha Stewart Show, popularnego programu telewizyjnego.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn