Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka migdałowo-morelowego z miętowym Pesto. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 45g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kozi ser, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto, Rolowane piersi z kurczaka z pesto migdałowo-miętowym i cukinią, oraz Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do Przygotowania Kurczaka
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wytnij szczelinę z jednej strony każdej piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń o długości około 4 cali.
W małej misce, połączyć 1/4 szklanki migdałów z kozim serem i morelami. Napełnić każdą pierś jedną czwartą mieszanki. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Na talerzu połączyć bułkę tartą i pozostałe 1/4 szklanki migdałów. Zanurz każdą pierś w ubitym jajku, a następnie zanurz w mieszaninie bułki tartej.
Rozgrzać olej w dużej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować kurczaka na złoty, 3 do 4 minut z każdej strony.
Przenieść do piekarnika; piec do gotowane przez, o 15 protokół.
Podawać na gorąco z pesto miętowym na boku.
Do Przygotowania Miętowego Pesto
W robocie kuchennym, połączyć miętę i migdały; proces, aż drobno posiekane.
Przy włączonym silniku stopniowo wlewaj oliwę przez rurę zasilającą. Doprawić solą. Przechowywać w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania. Resztki pesto przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce przez okres do dwóch tygodni; pozostawić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Na przestrzeni lat redakcja czasopisma wydała ponad dwa tuziny książek.Martha Stewart jest autorką kilkudziesięciu bestsellerowych książek o gotowaniu, zabawie, ogrodnictwie, weselach i dekorowaniu. Jest gospodarzem programu Martha Stewart Show, popularnego programu telewizyjnego.