Kurczak imbirowy owinięty folią
Owinięty folią kurczak imbirowy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, zielona cebula, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kurczak owinięty folią mojego taty, Kurczak Orientalny Zawinięty W Folię, oraz Grillowany Chiński Kurczak Owinięty Folią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć sos sojowy, brązowy cukier, ciemny sos sojowy i imbir.
Dodać kurczaka, wrzucić do herbu, przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do nocy.
Ułóż 8 sztuk folii aluminiowej, od 6 do 8 cali. długie. 1/8 marynowanego kurczaka przełożyć na środek każdego z nich. Wierzch kurczaka z zieloną cebulą i posypać pieprzem. Złóż 1 stronę folii nad kurczakiem, aby go przykryć, złóż przeciwną stronę folii na pierwszym fałdzie, a następnie złóż na każdym końcu raz, aby zamknąć i utworzyć małe opakowanie.
Połóż pakiety na folii-lub pergaminu pokryte obramowane blachy do pieczenia (pakiety będą przeciekać podczas gotowania, a marynata jest trudne do czyszczenia, gdy gotuje się na patelni).
Piec, aż kurczak jest gotowane przez i marynaty jest zmniejszona i zaczyna karmelizować w każdym opakowaniu, 45 do 60 minut.
Podawać na gorąco lub na ciepło.