Kurczak Imbirowo-Orzechowy-Okłady Sałatkowe
Imbir-Peanut Chicken-Sałatka okłady może być tylko przystawka szukasz. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, oliwy z oliwek, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Imbirowy kurczak i sos orzechowy Wraps, Sałata z kurczaka orzechowego z sosem imbirowo-czosnkowym, oraz Sweet Thai Chile Chicken Swiss Chard Wraps with Peanut Ginger Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka z patelni; ostudzić. Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Umieść kurczaka, ogórek i paprykę w dużej misce; odstawić.
W blenderze umieścić cukier i 6 kolejnych składników (cukier przez czosnek) i proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj masło orzechowe i wodę; proces do gładkiej, skrobanie boków.
Dodaj mieszaninę masła orzechowego do mieszaniny kurczaka; dobrze wymieszać.
Dodaj kolendrę i dobrze Wrzuć. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki kurczaka na każdej tortilli; top każdej porcji z 1/2 szklanki sałaty, i zwinąć.