Kurczak i pierogi

Kurczak i pierogi
Kurczak i pierogi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 778 kalorii, 65g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak I Pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń i wyrzuć nadmiar tłuszczu z kurczaka. W 4-ćwiartkowym piekarniku holenderskim umieść kurczaka, podroby (z wyjątkiem wątroby) i szyję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj seler, marchew, cebulę, natkę pietruszki, sól, pieprz i wodę. Przykryć; podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu około 2 godzin lub aż sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (co najmniej 74°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew
SelerSeler
PieprzPieprz
SokSok
CebulaCebula
WodaWoda
KościKości
SólSól
3
Wyjąć kurczaka i warzywa z holenderskiego pieca. Wyrzucić podroby i szyję. Odtłuszczone 1/2 szklanki tłuszczu z bulionu; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Przelać bulion do dużej miski; rezerwy 4 filiżanki (rezerwy pozostały bulion do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W holenderskim piecu podgrzać 1/2 szklanki tłuszczu na małym ogniu. Wymieszać w 1/2 szklanki Bisquick mix. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa; usuń z ognia. Wymieszać w reserved 4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
7
Dodaj kurczaka i warzywa; zmniejszyć ogień do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
8
Ogrzać około 20 minut lub do gorąca.
9
W średniej misce, wymieszać pozostałe 2 szklanki Bisquick wymieszać i mleko z trzepaczką lub widelcem do miękkich form ciasta. Upuść ciasto łyżkami na gorącą masę z kurczaka (nie upuszczaj bezpośrednio do płynu). Gotować odkryte na małym ogniu 10 protokół. Przykryć i gotować 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Cały KurczakCały Kurczak
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn