Kurczak I Grzyby Alfredo

Kurczak I Grzyby Alfredo
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić kurczaka i grzyby Alfredo w domu. Ten przepis zawiera 4 porcje z 1111 kalorii, 101g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Za $5.45 za porcję, ten przepis okładki 42% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 4 godziny i 20 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli czosnkowej, połówek piersi z kurczaka, grzybów i pieprzu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Spróbuj Kurczak Grzybowy Alfredo, Kurczak Grzybowy Alfredo, oraz Boczek Grzybowy Kurczak Alfredo dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni brązowy kurczak w oleju partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieś do 4-lub 5-qt. powolna kuchenka. W dużej misce wymieszać zupy, bulion, cebulę, pieczarki, sól czosnkową i pieprz; polać mięsem. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
4
Wyjmij kurczaka z wolnowaru i trzymaj w cieple. Wyłącz Wolnowar i mieszaj serek śmietankowy, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Podawać z fettucyną. W razie potrzeby posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
FettuccineFettuccine
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn