Kurczak glazurowany z suszoną żurawiną
Cydr-glazurowany Kurczak z suszoną żurawiną wymaga około 21 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 36g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Boże Narodzenie. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, masło, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z kurczakiem z suszoną żurawiną, Kurczak curry ze świeżą i suszoną żurawiną, oraz Kurczak smażony ryż z porami i suszoną żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 3 składniki w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj kurczaka do worka; uszczelnić i wstrząsnąć do herbu.
Roztopić masło na patelni.
Dodać kurczaka i gotować 4 protokół. Odwróć kurczaka.
Dodać żurawinę i pozostałe składniki; gotować 5 minut lub aż kurczak jest gotowy.