Kurczak Doniczkowy

Kurczak Doniczkowy
Kurczak doniczkowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści laurowych, kurczaki podzielone na części, kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Rilletes Z Kurczaka Doniczkowego, Słodkie Ziemniaki Doniczkowe, Marchew I Kurczak, oraz Piersi z kurczaka doniczkowe z cytryną i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w zapiekance i brązowym kurczaku, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Podsmaż cebulę i czosnek i przykryj rumianym kurczakiem. Przykryć koprem włoskim, pomidorami i pozostałymi składnikami. Przykryć szczelnie i umieścić w nagrzanym piekarniku 350 stopni na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć z zapiekanki i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn