Kurczak Chili Jack
Przepis Kurczak Chili Jack jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 35g białka, oraz 47 g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Super Bowl. Mieszanka masła, olej canolan, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cracker Barrel Green Chili Jack Chicken, Chili Jacka, oraz Zielone Chili i Monterey Jack Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowy kurczak w maśle i oleju przez 10 protokół; odcedzić.
Dodać bulion, chili, musztardę, czosnek i sól. Dusić, odkryte, przez 10 minut lub do soków z kurczaka uruchomić jasne.
Śmietanę wymieszać, gotować na wolnym ogniu aż zgęstnieje.
Posypać serem. Przykryć i gotować, aż ser się rozpuści.