Kurczak Big Bob Gibson z białym sosem Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, majonez, chrzan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak Big Bob Gibson z białym sosem Barbecue, Big Bob Gibson ' s Bar-B-Q white Sauce, oraz Alabama biały sos BBQ z Big Bob Gibson.
Instrukcje
1
Zapal grill gazowy. Zawiń zrębki hickory w folię o dużej wytrzymałości i przekłuj opakowanie szaszłykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
Kasztany Wodne, Julienne
Folia Aluminiowa
2
Dodaj opakowanie foliowe do grilla. Przykryj i pozwól wiórom drzewnym zacząć palić, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Folia Aluminiowa
3
Kurczaka posmarować olejem i obficie doprawić solą i pieprzem. Grilluj kurczaka, przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając i przesuwając kawałki od czasu do czasu, aż lekko zwęglone i ugotowane przez, 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cały Kurczak
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Przełożyć na talerz.
5
W średniej misce ubić majonez z octem, sokiem jabłkowym, chrzanem, sokiem z cytryny i cayenne i doprawić 1 łyżeczką czarnego pieprzu i 1/2 łyżeczki soli.
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Placówka Howell Mountain Zinfandel z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.