Kulki Z Kiszonej Kapusty

Kulki Z Kiszonej Kapusty
Kulki z kiszonej kapusty wymagają około 4 godziny od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 237 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 799 fanów. Jeśli masz pod ręką cebulę, mąkę, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kulki Z Kiszonej Kapusty, Przepyszne Kulki Z Kiszonej Kapusty, oraz Kulki Szynki Z Kiszonej Kapusty.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i gotuj, aż zmięknie. Dodaj szynkę, peklowaną wołowinę i czosnek. Gotuj mieszaninę, ciągle mieszając przez 1 minutę. Dodaj 6 łyżek mąki i gotuj na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
CzosnekCzosnek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SzynkaSzynka
3
Dodaj kapustę kiszoną, pietruszkę i bulion; gotuj przez 3 minuty lub do zgęstnienia i pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulionBulion
4
Rozłóż mieszaninę na półmisku i schłódź przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Rozgrzej olej we frytownicy do 375 stopni F (190 stopni C). W misce wymieszaj jajko, mleko i 2 1/2 szklanki mąki. Uformuj mieszankę kiszonej kapusty, wyrównując łyżeczki do kulek, zanurz je w mieszance jajecznej i obtocz w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Smaż kulki partiami przez 2 do 3 minut lub na złoty kolor.
7
Przenieś na ręczniki papierowe, aby odsączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Podawaj na ciepło.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn