Kulki z kiszonej kapusty wymagają około 4 godziny od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 237 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 799 fanów. Jeśli masz pod ręką cebulę, mąkę, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kulki Z Kiszonej Kapusty, Przepyszne Kulki Z Kiszonej Kapusty, oraz Kulki Szynki Z Kiszonej Kapusty.
Instrukcje
1
Na dużej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę i gotuj, aż zmięknie. Dodaj szynkę, peklowaną wołowinę i czosnek. Gotuj mieszaninę, ciągle mieszając przez 1 minutę. Dodaj 6 łyżek mąki i gotuj na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
Czosnek
Mąka Uniwersalna
Cebula
Szynka
3
Dodaj kapustę kiszoną, pietruszkę i bulion; gotuj przez 3 minuty lub do zgęstnienia i pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona
Pietruszka-nać
Bulion
4
Rozłóż mieszaninę na półmisku i schłódź przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Rozgrzej olej we frytownicy do 375 stopni F (190 stopni C). W misce wymieszaj jajko, mleko i 2 1/2 szklanki mąki. Uformuj mieszankę kiszonej kapusty, wyrównując łyżeczki do kulek, zanurz je w mieszance jajecznej i obtocz w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Kapusta Kiszona
Mąka Uniwersalna
Mleko
Rolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Smaż kulki partiami przez 2 do 3 minut lub na złoty kolor.
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier