Kulki Z Kiszonej Kapusty
Kiszone kulki z kapusty mogą być właśnie tym, czego szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 171 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pietruszkę, jajko, kapustę kiszoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy są Kulki Z Szynki Kiszonej, Przepyszne Kulki Z Kiszonej Kapusty, oraz Kokosowe masło orzechowe Kulki owsiane (aka kulki śnieżne).
Instrukcje
Na dużej patelni roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować aż zmiękną. Wymieszać z szynką, peklowaną wołowiną i czosnkiem. Gotować mieszaninę, stale mieszając przez 1 minutę. Wymieszać 6 łyżek mąki i gotować mieszaninę na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Wymieszać z kiszoną kapustą, natką pietruszki i bulionem; gotować 3 minuty lub do zgęstnienia i pasty.
Rozprowadzić mieszaninę na półmisku i schłodzić przez co najmniej 3 godziny.
Olej rozgrzać w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C). W misce ubić jajko, mleko i 2 1/2 szklanki mąki. Uformuj mieszaninę kiszonej kapusty, poziomując łyżeczki do kulek, zanurz je w mieszaninie jaj i zwiń w bułce tartej.
Smażyć kulki partiami przez 2 do 3 minut lub do złotego koloru.
Przenieść do ręczników papierowych, aby spuścić.