Kulki Rumowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kulek rumowych. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 156 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier cukierniczy, półsłodkie chipsy czekoladowe, rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls.
Instrukcje
Umieścić ciasteczka waniliowe w robocie kuchennym i przetworzyć na drobne okruchy.
W rondlu na małym ogniu rozgrzej chipsy czekoladowe i syrop kukurydziany. Gotować, często mieszając, aż czekolada rozpuści się i będzie gładka, około 5 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać z rumem i cukrem cukierniczym, aż będzie gładka. Złóż okruchy ciastek; ciasto będzie lepkie.
Umieść rondel w lodówce, aż ciasto będzie twarde i łatwe do zwijania, około 15 minut. Przykryj 2 talerze papierem woskowanym; pył z cukrem cukierniczym.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i umieść na przygotowanych talerzach. Pył kulki rumu z cukrem cukierniczym. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Wyjąć kulki rumu z lodówki i przenieść do zamykanej torebki, w tym dodatkowego cukru cukierniczego. Zamknąć worek i wstrząsnąć, aby całkowicie pokryć kulki rumu cukrem cukierniczym.