Kulki Owocowe Pistacjowe
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Pistacjowe Kulki owocowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka soku pomarańczowego, prażonych pistacji, moreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 28%. Spróbuj Pistacjowe Białe Kulki Serowe Cheddar, Boczek pistacjowy kozie kulki serowe, oraz Sałatka Z Owocami Pistacjowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pistacje w misce robota kuchennego i pulsuj, aż drobno posiekane, ale nie sproszkowane. Podzielić na pół na 2 oddzielne miski i odstawić.
Umieść wiśnie, morele, rodzynki i daktyle przez młynek do żywności za pomocą ostrza o średnim stopniu mielenia.
Dodaj do miski z połową pistacji.
Dodać sok pomarańczowy i creme de cassis do mieszaniny i połączyć, za pomocą rąk, aż płyn jest równomiernie rozłożone w całym. Uformuj mieszaninę w 24 kulki wielkości orzecha włoskiego i zwinąć je w pozostałe posiekane pistacje. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.