Kule miecznika i czerwony sos jest pescatarian SOS. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz ser Pecorino romano, czosnek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szwedzkie kulki fasoli z sosem borówkowym, Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń skórę z miecznika i pokrój na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
2
Umieścić kawałki w robocie kuchennym i pulsować, aż Tekstura przypomina mieloną wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Umieścić w dużej misce i dodać bułkę tartą, pietruszka, ser, czosnek, jajko i trochę soli i pieprzu.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.