Kulki Macy
Kulki Macy mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezmleczny przepis służy 7 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól, margarynę pareve, posiłek Maca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Kulki Macy, Kulki Macy, oraz Ciężarki Kulki Macy.
Instrukcje
W średniej misce, ubić razem margarynę i jajka, aż dobrze wymieszane.
Połączyć mączkę z macą i solą; lekko wymieszać z mieszaniną jajek, aż płyn się wchłonie, a posiłek jest wilgotny. Stopniowo mieszaj w wodzie, aby mieszanina trzymała się razem, ale nie była zbyt mokra. Przykryć i przechowywać w lodówce, doprowadzając wodę do wrzenia.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gdy woda jest w pełnym wrzeniu, usuń mieszaninę Macy z lodówki. Za pomocą mokrych rąk uformuj łyżki ciasta w kulki. Nie Pakuj kulek zbyt mocno.
Upuść kulki do wrzącej wody i gotuj przez 15 minut.
Wyjąć z wody i podawać w zupie lub zimnym mleku. Nie pozwól kulki Macy siedzieć zbyt długo, lub będą twardnieć.