Kukurydza z Chèvre i czerwoną papryką
Kukurydza z Chèvre i czerwoną papryką to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Jeśli masz ziarna kukurydzy, szalotki, liście majeranku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Faszerowana papryka z Chèvre, pekanami i złotymi rodzynkami, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy pieni się, dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie i przezroczyste, o 3 protokół.
Dodać kukurydzę i śmietanę, i niech gotować, mieszając od czasu do czasu, aż krem jest lekko zmniejszona, o 5 protokół.Mieszać w chèvre, aż się roztopi i jest dobrze włączone. Wymieszać z czerwoną papryką, majerankiem i pietruszką. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.